10 öden värre än döden

10 öden värre än döden...

10. Att älska någon som inte älskar en tillbaks, eller som har gjort det but now hates your guts for life

9. Att kasta bort hela sitt liv och sedan inse alla möjligheter man gått miste om när det redan är försent, när demens, orörlighet och sjukdomar sätter in. 

8. Att vara fast på en öde ö med en mobbare från ens skoltid, eller någon urdum jävel who gets on your fucking nerves    och som aldrig kan hålla käften - någonsin - som en jävla annoying sportkommentator.

7. Att ha kämpat under många år för att få barn och ens kvinna sedan får missfall eller utomhavandeskap, eller värst av allt - bebisen är dödfödd

6. Att ens barn föds missbildade eller är mentalt efterblivna. Ja jag vet att jag låter okänslig, hemsk, diskriminerande and what not. Men jag vet också att man med största sannolikhet älskar sitt/sina barn oavsett. Men innan man accepterat det och lärt sig älska utan förbehåll, så är jag säker på att det är en nybliven förälders värsta mardröm.

5. Att som kille få sin penis avhuggen eller bortopererad och aldrig mer kunna känna sig som en man, eller njuta av sex.

4. Att få heltäckande brännskador, alt. syraskador över hela kroppen som inte ens bästa plastikoperationerna i världen kan ta bort eller försköna.

3. Vara med om en olycka som förlamar från topp till tå. Bli en jävla grönsak. Alternativt bli blind OCH döv på en och samma gång.

2. Att mista någon man älskar hastigt på ett oväntat sätt

1. Att mista någon man älskar genom en seg, tragisk obotlig, dödlig sjukdom alt. aldrig upplevt kärlek och sex med någon.


Medhåll, synpunkter, egna förslag någon?

/Cassow

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag tror också att man älskar sitt barn om det skulle bli handikappat på något sätt. Fast vilken normal människa skulle vilja att ens barn blev det?

2007-03-21 @ 10:04:42
URL: http://www.delightfulmaria.blogspot.com
Postat av: Cassow

Maria: Nej, precis. Ingen.

2007-03-21 @ 14:35:07
URL: http://cassow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0